Onze leveringsprogramma is continue in beweging, schrijf u in op de nieuwsbrief! Let op: Alle prijzen zijn excl. 21% BTW, verzendkosten en eventuele verwijderingsbijdrage.

Led verlichting

header-klein-led.jpg


Led verlichting neemt op steeds grotere schaal de plaats in van traditionele lichtbronnen. Langzamerhand verdwijnen gloei-, halogeen-, TL en gasontladingslampen. Vervangende LED lampen kunnen tot 90% besparing opleveren in verbruik. Daarnaast is de levensduur van de lampen aanzienlijk langer dan bij traditionele lichtbronnen.

Genoeg redenen dus om voor led verlichting te gaan voor uw woning, hal, werkplaats of showroom!

Totaltrade heeft in 2018 meer dan 200.000 watt(!) aan LED verlichting geleverd en zoals het nú lijkt wordt dat in 2019 ruim overtroffen. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten ledverlichting: panelen, battens, buizen, spots en meer. Alle led lampen voldoen aan de veiligheidseisen. Hieronder een greep uit ons assortiment. Daar het niet mogelijk is om alle LED verlichting te presenteren, houden we het het op de site op een doorsnee van de mogelijkheden. Wilt u graag meer uitleg over wat LED verlichting voor u kan betekenen, of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust en vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.