Onze leveringsprogramma is continue in beweging, schrijf u in op de nieuwsbrief! Let op: Alle prijzen zijn excl. 21% BTW, verzendkosten en eventuele verwijderingsbijdrage.

Over Totaltrade 

Totaltrade is in 2001 voortgekomen uit het vroegere OTOSOUND, destijds  een voorloper met zaken als navigatie, mobiele communicatie en plasma tv’s.

Aangezien de wereld verandert, doet Totaltrade dit ook. Zo is Totaltrade al sinds 2008 actief op het gebied van LED verlichting, destijds nog een noviteit. Inmiddels is LED verlichting  één van de pijlers van het bedrijf geworden. Regelmatig verlaten we de platgetreden paden om een nieuw pad te creëren. Menigmaal op verzoek van één onzer relaties die iets speciaals of specifieks zoekt. Met het uitgebreide netwerk gaan we dan op zoek naar het juiste produkt. En als we het niet kunnen vinden, dan laten we het maken. Met onze contacten in Europa en Azië is veel mogelijk. 

Daarnaast verzorgt Totaltrade vaak incentive producten voor grote (internationaal opererende) maar ook kleinere, Nederlandse ondernemingen en organisaties. Hierbij zoeken we naar producten die minder voor de hand liggen en/of  origineel zijn. O.a. Akzo Nobel, JBL, JVC hebben gebruik gemaakt van de diensten van Totaltrade.

Ook voor "éénmalige" projecten wordt een beroep gedaan op het netwerk van Totaltrade. Zo zijn wij sinds medio 2018, als spin in het leveringsweb, betrokken bij The Village; een short-stay project voor internationale studenten aan de Peizerweg te Groningen.  

U ziet het; met een kantoor in China en leveranciers in diverse Europese landen, is Totaltrade (bijna) altijd in staat aan uw vraag te voldoen.  

 

Met vriendelijke groet,
Martin Kunze, eigenaar.
martin@totaltrade.nl 

 

Totaltrade is trots te mogen leveren aan o.a.;